9/21/2015

Biotherm Lait Corporel Anti-drying Body Milk vartalovoide




Olen käyttänyt Biothermin valkoisessa pumppupullossa olevaa Lait Corporel -vartalovoidetta nyt noin puoli vuotta ja olen ollut tuotteeseen hirmu tyytyväinen. Tuoksu, koostumus ja pakkauksen ulkonäkö ovat kaikki kohdillaan.

Ennen voiteen ostamista olin monta kertaa katsellut sitä haaveillen kaupoissa. Voide on niin tyylikkäässä pakkauksessa ja se on niin laadukkaan oloista. Hinta kuitenkin mietitytti. Viitsinkö maksaa paria kymppiä pelkästä vartalovoiteesta? Nyt kun tiedän, miten riittoisaa se on, pidän hintaa hyvin kohtuullisena. Muut vartalovoiteet eivät ole nimittäin kauaa kestäneet käytössäni. Tässä suuressa pumppupullossa sen sijaan on vielä puolen vuoden käytön jälkeen paljon voidetta jäljellä.

Voide on niin riittoisaa ja helposti levittyvää, että puolella teelusikallisella rasvaa koko kehon, jos iho on suihkun jäljiltä vielä hieman kostea. Se imeytyy nopeasti, joten vaatteet voi laittaa heti päälle. Voiteen levittämisen jälkeen iho tuntuu tosi pehmeältä ja melkein silkkiseltä. Voiteen hurmaava sitruksen tuoksu pysyy iholla koko päivän ja kehittyy parfyymin tavoin. Olen saanut paljon kehuja tuoksusta vielä monia tunteja voiteen levittämisen jälkeen.

Ainut huono puoli tässä voiteessa on, ettei se sovi kasvojen iholle. Etenkin reissussa olisi kiva, että samaa voidetta voisi levittää sekä vartalolle että kasvoille, jotta ei tarvitsisi ottaa erillisiä voiteita mukaan. Käytin muutaman viikon tätä kasvoille, kun kasvovoide oli loppunut enkä ollut jaksanut ostaa uutta. Paha virhe! Kasvojen iho nimittäin muuttui epätasaiseksi ja näppyläiseksi, joten päättelin, että voide luultavasti tukkii ihohuokoset.

Suosittelen kokeilemaan tätä, sillä et tule katumaan!

Plussat:

+ imeytyy nopeasti
+ raikas sitruksen tuoksu
+ kaunis pakkaus
+ pumppupullo
+ kosteuttaa ihoa
+ riittoisa
+ hyvä hinta-laatusuhde
+ ei sisällä parabeeneja


Miinukset:

- ei sovi kasvoille
- tukkii ehkä ihohuokoset?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti