8/31/2018

Maybelline Total Temptation ripsiväri


Tällä kertaa testissä on Maybellinen uusi Total Temptation ripsiväri.

Olen käyttänyt sitä vasta viikon verran, mutta olen niin innoissani tästä ripsarista, että halusin jo kirjoittaa arvostelun tänne blogiin. Siis ihan oikeasti, suosittelen ostamaan tämän, et tule katumaan. Tämä on heittämällä paras kokeilemani ripsiväri. Aivan paras. Kun kokeilin tätä ensimmäisen kerran, olin ihan että vau! Ripseni eivät ole näyttäneet näin hyvältä kertaakaan sen jälkeen, kun luovuin ripsenpidennyksistä.

Total Temptation tekee ripsistä todella näyttävän näköiset, sellaiset ripsenpidennysmäiset, mutta jopa vieläkin paremmat. Ripset näyttävät luonnollisilta, ilmavilta ja viuhkamaisilta.

Otin alla oleva kuvan illalla työpäivän jälkeen. Laitoin aamulla pelkkää ripsaria taivutettuihin ripsiin enkä edes pohjustanut luomia millään. Vaikka tämä vaaleanpunaisessa tuubissa oleva versio ei ole vedenkestävä, ei se silti levinnyt päivän aikana luomille tai varissut. Useimmat ripsarit tuhraavat luomeni, joten oli todella positiivinen yllätys, että tämä ripsari pysyi paikallaan.

Total Temptation tekee keskipitkistä ripsistäni niin pitkät, että ne melkein osuvat kulmakarvoihin. Kerrostamalla saisi varmasti vieläkin vaikuttavamman lopputuloksen, mutta tämä on siis tavallisen kiireisen työaamun lopputulos.


maybelline total temptation kokemuksia arvostelu


Tässä ripsivärissä on erityistä myös tuoksu. Tuoksu on oikein miellyttävä. Hieman lakritsinen ja vaniljainen.

hyvä ripsiväri täydelliset tuuheat ripset

Mikä parasta, tämä ripsari ei jätä ripsiin yhtäkään paakkua. Ripset myös pysyvät eroteltuina. Olin yllättynyt tästä, sillä yleensä tälläiset isolla harjaksella varustetut ripsivärit tekevät ripsistäni suttuiset ja paakkuiset. 

Tämä ripsiväri sopii erinomaisesti kerrostamiseen. Tykkään aamulla laittaa monta kerrosta ripsiväriä, kun ripset ovat vielä kosteat. Päivän aikana en koskaan lisää meikkiä, huulipunaa lukuunottamatta. En nimittäin halua roudata meikkejä koko päivää mukana, sillä laukkuni on jo riittävän painava työläppärin ja eväiden takia.

Jopa poikaystäväni kommentoi, että ripseni näyttävät hyvältä. Hän sanoi joskus minulle, että hän inhoaa, miten monien naisten ripset näyttävät sottaisilta ja siltä, että niihin on levitetty jotain mustaa tahmaa. Kenties hän yritti epäsuorasti ilmoittaa minulle, että minun pitäisi opetella meikkaamaan paremmin. Kerroin hänelle sitten eräästä ystävästäni, joka inhoaa paakkuja ja yhteen liimaantuneita ripsiä niin paljon, että hän erottelee ripset ripsharjalla ja nuppineulalla (hyi!) joka aamu. Poikaystäväni sanoi ymmärtävänsä ystävääni ja että jos hän olisi nainen, hän toimisi samoin. Itse en viitsisi mennä noin pitkälle... Noh, onneksi tämä ripsiväri ei edes jätä mitään eroteltavaa jälkeensä.

Total Temptation ripsiväri on helposti saatavilla ainakin pääkaupunkiseudulla. Itse maksoin marketista ostaessani siitä 16 euroa. Ripsarin voi myös tilata halvemmalla netistä eleven.fi -verkkokaupasta*.


Plussat:
+ Tekee ripsistä todella näyttävän mutta luonnollisen näköiset.
+ Huokea hinta.
+ Ei paakkuunnu.
+ Ei varise.
+ Ei suttaa luomia päivän aikana.
+ Sisältää kookosuutetta.
+ Helppokäyttöinen.
+ Ripset pysyvät taivutettuina tämän ripsarin kanssa.
+ Hyvä tuoksu.


Miinukset:
- Harjas on melko isokokoinen. 
- Pakkaus on ihan söpö, mutta saisi puolestani olla juhlavamman näköinen. Tämä muovipakkaus näyttää ja tuntuu jotenkin halvalta.


*mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti