12/02/2018

Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation meikkivoide

 
Sisältää mainoslinkkejä


Viimeisin tulokas meikkipussissani on Bourjois-merkin seerumimeikkivoide. Se on ollut nyt kuukauden päivät käytössä ja se on heittämällä paras koskaan kokeilemani meikkivoide. Ensimmäistä kertaa elämässäni olen löytänyt meikkivoiteen, joka näyttää täysin luonnolliselta - ihan kuin meikkiä ei olisi ollenkaan. Ei vaikka kuinka syynäisi peilistä!

Ennen ostoa pohdiskelin, ostanko tämän seerumiversion vai sitten sen tavallisen version. Lueskelin netistä arvosteluja ja tätä seerumiversiota kehuttiin enemmän. Tämän hyvänä puolena mainittiin, että meikkivoide pysyy paikallaan koko päivän eikä pakkaudu ihopoimuihin tai ala kiiltää. Se on aivan totta, että tämä näyttää samalta aamusta iltaan. En ole edes käyttänyt puuteria tämän päällä, koska mielestäni tämä antaa niin kauniin kuulaan ja luonnollisen, mutta myös peittävän lopputuloksen.

meikkivoide bourjois
Bourjois'n meikkejä voi tilata Strawberrrynet-verkkokaupasta.


Parasta tässä meikkivoiteessa on se, että se sulautuu niin hyvin ihoon. Yleensä olen joutunut kuorimaan ja pohjustamaan ihoni primerilla, jotta meikkivoide asettuisi kauniisti. Jos ihoni on ollut edes vähänkin kuiva, niin meikkivoiteen levittämisen jälkeen iho on näyttänyt hilseilevältä. Onko teillä muilla vastaavaa ongelmaa? Joskus ihoni näyttää todella hyvältä ennen meikkivoiteen levittämistä mutta meikkivoiteen kanssa taas todella kuivalta. Tämän seerumivoiteen kanssa tätä ongelmaa ei onneksi ole.

Oikean sävyn valitseminen hieman jännitti, sillä tilasin meikkivoiteen netistä Strawberrynet-sivustolta. Olin lukenut paljon arvosteluja ja etenkin erään norjalaisen tubettajan perusteella päädyin tilaamaan sävyn 52 Vanilla, koska vloggaaja oli väritykseltään hyvin samanlainen kuin minä. Kuulostaa hirveältä hakuammunnalta, mutta tämä sävy oli nappivalinta!

52 Vanilla sopii hyvin sellaiselle perusvaalealle suomalaiselle. 51 Light Vanilla taas enemmän sellaiselle todella vaalealle, kalpeahkolle iholle. Tämä seerumimeikkivoide mukautuu aika hyvin ihon omaan sävyyn. Voide on enemmän keltapohjainen, mikä auttaa neutralisoimaan suomalaista punakkuuteen taipuvaista ihoa.

Tilasin tosiaan voiteen Strawberrynetistä. Tietääkseni mikään muu sivu ei myy Bourjois'n tuotteita Suomessa. Jos tiedätte jonkin myymälän, joka myy, niin kertokaa kommenttiboksissa. Olin yllättynyt, että tätä tuotetta ei myydä useammissa paikoissa, sillä maailmalla tätä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista meikkivoiteista ja ammattimeikkaajatkin hehkuttavat tätä.

Ennen voiteen ostamista luin arvosteluista, että voide tuoksuu hedelmäiseltä. Tuoksu on kuitenkin niin vähäinen, että en olisi edes huomannut sitä, ellen olisi varta vasten haistellut voidetta. Sanoisin, että voide tuoksuu miellyttävältä - paremmalta kuin meikkivoiteet yleensä. Tuoksuyliherkkien ei siis tarvitse jättää tätä voidetta ostamatta siinä pelossa, että voide olisi voimakkaan tuoksuinen.



Plussat:

+ kuulas ja luonnollinen lopputulos
+ levittyy tasaisesti
+ meikki kestää koko päivän
+ ei tarvitse kiinnittää puuterilla
+ huokeahko hinta
+ keltapohjainen
+ miellyttävä tuoksu
+ ei tuki ihohuokosia
+ primer ei ole välttämätön


Miinukset:

- vaikea saatavuus, jouduin tilaamaan netistä
- olisi hyvä, jos enemmän sävyjä olisi saatavilla


Onko sinulla kokemusta Bourjois'n tuotteista? Oletko kokeillut tätä meikkivoidetta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti