3/13/2018

Linna lasten shampoo villivadelma


lastenshampoo villivadelma edullinen suomalainen


Linna Lastenshampoo Villivadelma on mieto, erityisesti lapsille kehitetty, ihanan tuoksuinen shampoo, joka jättää hiukset helposti kammattaviksi, poistaa sähköisyyttä ja on erittäin hellävarainen lapsen päänahalle. Ei sisällä silikonia. Sopii kaikille hiustyypeille päivittäiseen pesuun. pH 6.

Ostin kaverin suosituksesta lasten Linna-shampoota ja ai että, minkälaiseksi löydöksi se onkaan osoittautunut! Joku saattaisi pitää omituisena, että aikuinen käyttää lastenshampoota, mutta ei kai eri ikäryhmille suunnatuissa aineissa ole mitään muuta eroa kuin ehkä tuoksu ja pakkauksen ulkonäkö? Sitä paitsi kaikilla lapsilla on tosi kauniit hiukset, joten lapsille suunnattujen tuotteiden täytyy olla hyviä.

Suihkussa käymisestä on tullut paljon hauskempaa puuhaa, kun shampoopullo on värikäs ja siinä on hauskoja kuvioita. Ja shampoo tuoksuu niin herkullisen vadelmaiselta, että melkein tekisi mieli maistaa sitä. En enää yhtään ihmettele, miksi lapset laittavat suuhunsa saippuaa ja muita aineita, koska itsekin täytyy pinnistellä, että malttaa olla maistamatta tätä shampoota. Voisin vaikka vannoa, että tämä tuote nuorentaa, sillä tuollaiset ajatukset eivät tavallisesti käy mielessäni!

Kun olin käyttänyt tätä shampoota noin kuukauden verran, huomasin erikoisen ilmiön hiuksissani. Hiukseni olivat pehmeämmät ja kiiltävämmät kuin aikaisemmin. Kaikki karheus ja hauraus olivat poissa enkä muista, että hiukseni olisivat olleet koskaan aikuisiällä näin hyvässä kunnossa.

Nyt kun alan tarkemmin miettimään, niin kyseessä on kyllä paras shampoo, jota olen kokeillut. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!


Plussat:

+ ihana tuoksu
+ halpa hinta
+ söpö pakkaus
+ pesee hellävaraisesti, mutta tehokkaasti
+ sopii koko perheelle
+ tekee hiuksista pehmeät
+ silikoniton


Miinukset:

- ei välttämättä sovellu runsaasti muotoilutuotteita käyttävälle
- jos vesi on kovin kalkkipitoista, tämä shampoo ei ehkä ole riittävän puhdistava

1 kommentti:

  1. Oi, villivadelmashampoo on ihaninta ikinä! Täälläkin aikuinen käyttäjä :) Tykkään myös muista lapsille suunnatuista hiustuotteista: muumisarjan tuotteet, etenkin se suihke... Myös ulkomaiset merkit tekevät hyviä takkusuihkeita lapsille

    VastaaPoista