9/10/2015

Erisan Hoitava Shampoo ja Kosteuttava Hiustenhoitoaine



Olen aikaisemmin kirjoittanut arvostelun Erisanin silmänympärysvoiteesta. Olin siihen sen verran tyytyväinen, että päätin kokeilla myös Erisanin hiustuotteita. Ostin kesällä Erisanin shampoon ja hoitoaineen ja nyt kun ne ovat loppumaisillaan, ajattelin kertoa käyttökokemuksistani.

Erisanin shampoon ja hoitoaineen pitäisi sopia kaikille hiustyypeille, mutta valitettavasti ne eivät sopineet omille pitkille hiuksilleni. Hiukseni ovat käsittelemättömät ja hyväkuntoiset, mutta nämä tuotteet tekivät niistä kuivat, veltot ja takkuiset. Shampoo tuntui pestessä jotenkin omituiselta, vähän kuin olisi pessyt hiukset saippualla. Hoitoaine taas oli tosi vetistä eikä kosteuttanut hiuksia ollenkaan. Harmitti, sillä olisin halunnut pitää näistä.

Pakkaukset ja niiden sisältö eivät tuoneet yhtään luksusta pesuhetkeen, vaan huuhtoivat kaiken ilon viemäristä alas. Nämä purnukat ovat sekä kuvaannollisesti että kirjaimellisesti hajuttomia, mauttomia ja värittömiä. Miksi allergikoille suunnattujen tuotteiden pitää olla aina niin ankean näköisiä? Pitääkö kauneuden ilokin viedä pois elämästä?

Suomalaisia kosmetiikkatuotteita ylipäänsä leimaa ankeat pakkaukset. Onneksi Lumene sentään osaa tehdä pakkauksista kauniin näköisiä ja se on varmasti osasyy siihen, miksi Lumene menestyy niin hyvin maailmalla.

En ostaisi näitä uudestaan.


Plussat:

+ halpa hinta
+ ei sisällä hajusteita, silikonia eikä parabeeneja
+ suomalainen


Miinukset:

- ei kosteuta
- tekee hiuksista nahkean tuntuiset
- hiukset ovat pesun jälkeen kuivat ja takkuiset
- ankea pakkaus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti