9/07/2015

Maybelline Lash Sensational ripsiväri



Lash Sensational on viuhkamainen maskara, jolla saat sensaatiomaisen tuuheat ja viuhkamaisesti levittyvät ripset. Vallankumouksellisessa viuhkamaisessa harjassa on kuutta erilaista harjastyyppiä. Sisäharjakset tavoittavat ja tuovat esiin jokaisen ripsen. Ulkoharjakset levittävät ripset viuhkamaisesti.

Ostin muutama kuukausi sitten Maybellinen uuden Lash Sensational -maskaran ja siitä on tullut uusi suosikkini. Yleensä käytän pidentäviä ripsivärejä, mutta päätin kokeilla tätä uutuusmaskaraa, koska olin kuullut siitä niin paljon hyvää.

Itse en sanoisi Lash Sensationalin olevan pelkästään tuuheuttava maskara, sillä mielestäni se tekee ripsistä näyttävämmät sekä pituus- että leveyssuunnassa. En muutenkaan ymmärrä, miksi ripsivärit pitää aina jaotella tuuheuttaviin, pidentäviin ja erotteleviin. Eikö täydellisen ripsarin pitäisi tehdä nuo kaikki? Lash Sensational ainakin onnistuu siinä. Mielestäni Lash Sensational ei tee ripsistäni mitenkään erityisen viuhkamaisia, mutta ehkä minun pitää vielä harjoitella uuden harjan käyttämistä.

Parasta tässä ripsarissa on sen pieni ja helppokäyttöinen harja, jolla tavoittaa kaikkein lyhimmätkin ripset. Sillä voi huoletta harjailla väriä ripsiinsä ilman pelkoa siitä, että silmäluomet suttaantuvat. Väriä tulee vain vähän yhdellä sutaisulla, mikä tekee maskarasta todella monipuolisen. Sillä voi saada aikaan luonnollisen näköiset ripset tai upeat irtoripsimäiset ripset. Tämä on ensimmäinen ripsari, jolla olen saanut ihan ripsenpidennysten näköiset ripset.

Pidän maskaran koostumuksesta. Se ei ole liian kostea eikä liian kuiva, vaan juuri sopiva. Maskara levittyy ripsiin kauniisti ilman paakkuja. Ensimmäisen kerroksen laittamisen jälkeen ripset näyttävät siltä, että ne ovat vain luonnostaan tosi tummat ja tuuheat. Toinen kerros saa aikaan hieman dramaattisemman lookin. Maskara kuivuu nopeasti, joten pitää olla nopea, jos haluaa laittaa monta kerrosta. 

Tämä on muuten myös vedenkestävin ripsiväri, jota olen kokeillut. Tai parempi sanavalinta olisi ehkä "kaikenkestävin". Lash Sensational nimittäin kestää ihan kaiken: veden, kuumuuden, kyyneleet ja hien. Elokuussa kävin yhtenä hellepäivänä tunnin juoksulenkillä ja sen jälkeen vielä saunassa ja uimassa. Illalla katsoin peiliin ja ripsiväri näytti ihan samalta kuin aamullakin! Silti ripsiväri ei ole mitenkään vaikea poistaa vaan lähtee ihan yhtä helposti kuin muutkin vedenkestävät ripsarit.

Jos etsit täydellistä ripsiväriä, jolla pärjää töissä, juhlissa ja jopa uimassa, niin suosittelen tätä lämpimästi.

Kesällä tätä vedenkestävää versiota sai metsästää kissojen ja koirien kanssa, mutta nyt näitä taitaa olla paremmin saatavilla. Lash Sensationalin voi tilata myös netistä, esimerkiksi Nelly.com myy sekä vedenkestävää että tavallista versiota.

Plussat:

+ pidentää, tuuheuttaa ja erottelee
+ tekee ripsistä luonnollisella tavalla näyttävät
+ ei varise eikä suttaannu päivän aikana
+ pieni harja helppo käyttää
+ 100 % vedenkestävä
+ kiva koostumus
+ kohtuullinen hinta

Miinukset:

- pakkaus voisi olla kauniimpikin


sisältää kaupallisen linkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti