5/13/2015

Garnier Micellar Cleansing Water




Kun kuulin ensimmäisen kerran Garnierin Micellar Water -puhdistusvedestä, minun oli heti pakko hankkia se käsiini, vaikkei sitä vielä myyty silloin Suomessa. Kyseessä ei ole mikään tavallinen kasvovesi, vaan hellävarainen puhdistusvesi, joka poistaa tehokkaasti kaiken meikin ja lian kasvoilta. Vesi sisältää misellejä, jotka magneetin tavoin poistavat epäpuhtaudet iholta.

Parasta tässä tuotteessa on se, että se sopii koko kasvoille, jopa silmille ja huulille. Säilytystilaa ja rahaa säästyy, kun kasvoille ei tarvitse hankkia montaa erilaista puhdistusainetta. Yksi aine siis poistaa meikin, puhdistaa ihon ja kosteuttaa sitä. Ihmeellistä, eikö?

Ainetta ei tarvitse pestä pois vaan sen voi jättää iholle. Olen aina aikaisemmin ihmetellyt ihmisiä, jotka poistavat meikin ja puhdistavat ihonsa pesemättä aineita pois vedellä. Oman mielenrauhani vuoksi minun on aina pitänyt pestä kasvot vedellä, jotta tuntisin kasvoni täysin puhtaiksi. Micellar Waterin kanssa näin ei kuitenkaan ole. Aine näyttää ja tuntuu aivan vedeltä, joten ehkä asia johtuu siitä.

Vesipesu on tainnut aikaisemmin kuivattaa kasvojeni ihoa. Sen jälkeen kun otin Micellar Waterin käyttöön, en ole enää kärsinyt ihon kuivuudesta. Kasvojen iho tuntuu tasaiselta, sileältä ja kosteutulta. Ihohuokoseni ovat pienentyneet ja nenän alueella ei ole enää erottuvia mustapäitä. Jos siis pohdit, miten päästä mustapäistä eroon, suosittelen kokeilemaan tätä tuotetta.

Myös kuorintaväli on pidentynyt tämän tuotteen käytön myötä. Aikaisemmin kuorin kasvojen ihon kerran viikossa, koska kuivaa ihosolukkoa kertyi nopeaa tahtia. Nykyään kuorin noin kolmen viikon välein. Välillä saattaa mennä jopa pidempään.

Puhdistustuloksissa on aivan huima ero muihin aineisiin verrattuna. Kerran kokeilin puhdistaa kasvoni ensin puhdistusmaidolla, sen jälkeen kasvovedellä ja sitten vielä tällä vedellä. Vanulappuun tarttui järkyttävä määrä likaa ja meikkiä. Olin aina kuvitellut, että puhdistusmaito ja kasvovesi riittävät kasvojen puhdistamiseen, mutta väärässä olin. Nyt ihan ällöttää ajatella, millaiset meikinjämät ja möhnät naamassa olen kulkenut kaikki nämä vuodet.

Tällä vedellä poistaessa kaksi vanulappua riittää raskaankin meikin poistamiseen. Vanulaput eivät ole kalliita, mutta silti on kiva tietää, että päivittäin tulee roskattua edes hieman vähemmän. Aikaisemmin kun olen mennyt esimerkiksi töiden jälkeen salille, en ole viitsinyt poistaa meikkiä, koska en ole jaksanut kantaa mukanani kaikkia eri aineita. Nykyään otan pieneen minigrip-pussiin mukaan pari misellivedellä kostutettua vanulappua ja poistan kaiken meikin niillä. Kätevää!

Ainut miinus, jonka keksin tästä tuotteesta on se, ettei se poista ihan kaikkia vedenkestäviä meikkejäni eikä edes lämpimällä vedellä lähteviä ripsivärejä. Niitä varten joudun käyttämään erillistä silmämeikinpoistoainetta. Muilta osin kyseessä on täyden kympin tuote.


Plussat:

+ riittoisa
+ hajusteeton
+ ei tarvitse pestä pois
+ poistaa meikin ja puhdistaa ihon
+ vanulappuja kuluu vähemmän
+ tehokkaampi kuin muut aineet
+ hellävarainen, ei allergisoi
+ sopii kaikille ihotyypeille
+ rauhoittaa ihoa


Miinukset:

- ei poista erittäin vedenkestävää meikkiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti