8/15/2018

Cien Pure Freshness deodorantti

Tällä kertaa kokeilussa on Lidlin sinikorkkinen Cien-deodorantti. Pure Freshness -niminen tuoksu lupailee raikkautta ja puhtauden tunnetta.

lidl deodorantti arvostelu

Deodorantti lupaa vaikutuksen kestävän jopa 48 tuntia, mutta itselläni kainalot pysyvät raikkaina pikemminkin 4-8 tuntia. Käyn illalla suihkussa ja laitan deodoranttia suihkun jälkeen kainaloihin. Aamulla lisään hieman deodoranttia, jotta kainalot pysyisivät raikkaina. Iltapäivään mennessä alkaa tuntua siltä, että pitäisi ottaa suihku tai suihkuttaa jotain muuta hyväntuoksuista deodoranttia kainaloihin. Työpäivän lopussa murehdin, että huomaavatkohan työkaverit, että haisen hieltä. Kokouksessa puristan käsivarret kylkiin kiinni ja varon visusti nostamasta käsiäni. Kotiin päästyäni olo on tahmainen ja hikinen ja tekee mieli mennä suihkuun.

En periaatteesta haluaisi heittää täyttä deodoranttia roskiin. Yleensä käytän sellaisetkin tuotteet loppuun, joista en erityisemmin pidä. Tätä deodoranttia meinaan kyllä jatkossa käyttää vain, jos olen koko päivän kotona. Tai ehkä iltaisin, jos meinaan sitten aamulla ottaa uudestaan suihkun.

Tämä deodorantti on hyvä ja halpa vaihtoehto sellaiselle, joka hikoilee vähän ja käy mielellään aamulla suihkussa. Muuten en suosittele.

Ei jatkoon!


Plussat:

+ Halpa hinta.
+ Helppo saatavuus.
+ Miellyttävä neutraali tuoksu.


Miinukset:

- Kuivuu hitaasti.
- Kainalot pysyvät hyväntuoksuisina vain iltapäivään asti.
- Jättää kainalot tahmaisen tuntuisiksi.
- Ei sovi paljon liikuntaa harrastavalle tai runsaasti hikoilevalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti