8/15/2018

Avène Soothing Eye Contour Cream silmänympärysvoide


Sisältää mainoslinkin

Tällä kertaa haluan vinkata aivan parhaasta silmänympärysvoiteesta, jota olen käyttänyt viimeiset pari vuotta. Kyseessä on Avènen herkälle ja atooppiselle iholle tarkoitettu silmänympärysvoide.

apteekki silmänympärysvoide Avene


Voide on tarkoitettu hoitamaan etenkin ärtynyttä ja punoittavaa silmänympärysihoa, mutta halutessaan voidetta voi toki käyttää päivittäin. Itse käytän tätä voidetta iltaisin meikinpoiston jälkeen. Ihan joka ilta en muista voidetta kuitenkin levittää enkä oikein näe sille tarvettakaan, sillä sen jälkeen kun otin tämän voiteen käyttöön, silmänympärysihoni on pysynyt oikein hyvässä kunnossa.

Pikkuruinen 10 ml:n tuubi maksaa noin 24 euroa apteekissa. Alkuun hinta tuntui korkealta, kun vertaa marketeissa myytäviin silmänympärysvoiteisiin. Voide kestää käytössä kuitenkin vuoden päivät, joten en pidä hintaa korkeana. Voidetta myydään myös Apteekkituotteet.fi -sivustolla 20,40 euroa.

Minulla oli aikaisemmin ihan todella pieniä valkoisia näppyjä silmien alla. Tätä voidetta käyttäessä näpyt ovat vähentyneet, mutta en ole niistä aivan täysin päässyt eroon. Luulen, että ne johtuivat liiasta rasvaamisesta ja aikaisemmat käyttämäni silmänympärysvoiteet ovat luultavasti tukkineet ihohuokosia. Tämä Avènen voide on non-komedogeeninen eli ei tuki ihohuokosia. Tämä on varmasti vaikuttanut siihen, että näpyt ovat vähentyneet.

Se pitää vielä mainita, että tämä voide ei ollenkaan turvota silmäluomia! Aamulla herätessä silmät näyttävät freeseiltä.


Plussat:

+ Rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa.
+ Kosteuttaa tehokkaasti.
+ Todella riittoisa pakkaus.
+ Pienestä tuubista on helppo annostella riittävä määrä voidetta.
+ Saatavilla useimmista apteekeista sekä myös netistä.
+ Hajustamaton.
+ Sopii myös meikin alla käytettäväksi.
+ Imeytyy nopeasti.
+ Kivannäköinen pakkaus.
+ Sopii myös rauhoittamaan huulten rohtunutta ihoa.
+ Ei tuki ihohuokosia.
+ Sopii allergiselle ja atooppiselle iholle.


Miinukset:

- Hinta voisi tietysti olla halvempikin ;)


Loppuun vielä voiteen ainesosat:
Avene Aqua, Paraffinum Liquidum, Caprylic / Capric Triglyceride, Cyclomethicone, Glycerin, Sucrose Stearate, PEG-12, Sucrose Distearate, Triethanolamine, Batyl Alcohol, Bisabolol, Caprylic/Capric Glycerides, Carbomer, Dextran Sulfate, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Glucoside.

Mikä on sinun suosikkisi silmänympärysvoiteista? Oletko kokeillut tätä Avènen silmänympärysvoidetta?

1 kommentti:

  1. Valkoiset näppylät ovat todennäköisesti Miliumeja eli luufinnejä eikä niillä ole mitään tekemistä kosmetiikan kanssa. A-vitamiinipitoinen rasva voi auttaa.

    VastaaPoista