8/27/2014

Hawaiian Tropic Dark Tanning Oil


Kuva: www.nelly.com


Ajattelin vinkata teille tänä kesänä tekemästäni superlöydöstä, nimittäin Hawaiian Tropicin rusketusöljystä. Aihe ei ehkä tällä hetkellä ole ajankohtainen näitä Suomen kelejä ajatellen, mutta mitäpä siitä.

Itse ostin suojakertoimettoman version, mutta Hawaiian Tropic myy rusketusöljyjä myös kertoimilla 2, 4 ja 6. Öljyissä on siis alhainen suojakerroin ja ne soveltuvat käytettäviksi lähinnä loppukesästä, kun iho on jo saanut väriä. Suosittelen silti laittamaan öljyn alle myös tavallista aurinkovoidetta, jotta auringonotto on turvallisempaa.

Rusketusöljyjen kanssa kannattaa aina olla varuillaan. Kokeile alkuun olla vain noin vartin verran auringossa, jotta näet, miten oma ihosi reagoi.

Ainakin merivedessä uidessa öljy huuhtoutuu iholta pois, mutta se silti jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi. Uimisen jälkeen kannattaa kuitenkin levittää iholle lisää öljyä, jotta saa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Mielestäni tämä öljy on paljon toimivampi kuin monien suosimat vauvaöljyt. Olin itse muutaman tunnin verran rannalla tämän öljyn kanssa ja rusketuin aivan ennennäkemättömällä tavalla. Öljyn alle olin laittanut 30-suojakertoimista aurinkorasvaa suojaamaan ihoa auringolta. Tunnin sisällä ihoni muuttui kevyesti päivettyneestä aivan ruskeaksi. Huh!

Hawaiian Tropic Dark Tanning Oilin* voi tilata Nellyltä hintaan 9,50 euroa.


Plussat:

+ Saa aikaan aivan uskomattoman syvän rusketuksen.
+ Halpa hinta, vajaan kympin.
+ Pakkaus pysyy hyvin kiinni, joten ei tarvitse olla huolissaan siitä, että öljyä valuisi laukkuun.
+ Hyvä tuoksu, ei liian vahva. Sopii myös miehille.
+ Kosteuttaa ihoa.
+ Tuo iholle kaunista hehkua.


Miinukset:

- Kookoksen tuoksu on todella hyvä, mutta ei ihan yhtä taivaallinen kuin muissa Hawaiian Tropicin tuotteissa.


Arvosana 10/10


*mainoslinkki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti