8/20/2014

Nivea Creme





Klassisessa Nivea-rasvassa on paksu koostumus, joka tekee rasvasta vaikean levittää. Tätä voidetta ei ole todellakaan tarkoitettu päivittäiseksi vartalovoiteeksi. Kokeilin levittää tätä koko vartalolle ja prosessi kesti monia minuutteja ja lopputulos oli rasvainen ja tahmainen. Voiteen imeytyminen kesti kauan.

Voide kosteuttaa erinomaisesti ja sopii etenkin kuivalle iholle, jota aurinko tai pakkanen on kuivattanut. Parhaiten voide sopii käytettäväksi ennen nukkumaanmenoa yksittäisiin kuiviin kohtiin iholla. Itse käytän tätä rasvaa lähinnä käsiin ja jalkoihin sekä välillä kuiville kasvoille. Yöksi voi laittaa käsiin puuvillahanskat ja jalkoihin hengittävät puuvillasukat. Etenkin kynsinauhoille voide sopii erinomaisesti.

Vuosien varrella olen huomannut, että minulla on viha-rakkaus-suhde tähän voiteeseen. Inhoan sen tönkköä koostumusta, mutta silti pidän aina kotona varalla yhtä purkkia. Mielikuvat tästä tuotteesta ovat niin hyviä. Tuote on perinteinen ja luotettava ja sitä on käytetty sukupolvesta toiseen. Voiteesta tulee aina mieleen lapsuus, kun äiti levitti tätä voidetta käsiin ennen nukkumaanmenoa.

Viime vuonna tehdyssä testissä havaittiin, että Nivea Creme poistaa ryppyjä tehokkaammin kuin sataa kertaa kalliimpi Creme de la Mer -ryppyvoide. Voit lukea artikkelin täältä.


Plussat:

+ Halpa hinta.
+ Kaunis pakkaus.
+ Kosteuttaa tehokkaasti.
+ Raikas ja kevyt tuoksu, josta varmasti kaikki pitävät.
+ Sopii koko perheelle.


Miinukset:

- Vaikea levittää.
- Jättää tahmaisen lopputuloksen.
- Imeytyy hitaasti. Pitää pukea vaatteet heti päälle, ettei tahri huonekaluja. Vaatteetkin jäävät kyllä tahmaisiksi.
- Aamulla voidetta ei voi levittää kasvoille, koska muuten kasvot näyttävät rasvaisilta koko loppupäivän.
- Voide on hankala pestä pois käsistä.


Arvosana: 8/10


Mitä mieltä sinä olet tästä tuotteesta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti