7/22/2014

Moroccanoil Oil Treatment hoitoöljy


Kuva: www.lookfantastic.com



Moroccanoil Oil Treatment sisältää arganöljyä, joka imeytyy hiuksiin välittömästi. Ostin Moroccanoilin hiuksiin jätettävän hoitoöljyn, kun olin lukenut siitä niin paljon hyviä arvosteluja. Tuote on kyllä sen kaiken hehkutuksen arvoinen! Jo muutama tippa öljyä riittää pitkiinkin hiuksiin. Öljy tekee hiuksista todella terveen näköiset. Hiukset ovat ihan kuin jostain mainoksesta. 

Ohjeen mukaan tuotetta levitetään puhtaisiin pyyhekuiviin tai föönattuihin hiuksiin. Itse käytän öljyä talvella sähköiseen tukkaan sekä aina silloin, kun latvat tuntuvat karheilta ja huonokuntoisilta. Joskus levitän öljyä hiuksiin vaikuttamaan pari tuntia ennen hiustenpesua. Öljyä voi käyttää myös pidennysten kanssa ja värjäyksen yhteydessä tasoittamaan väriä.

Ostin öljyn kaksi vuotta sitten ja puolet on vielä jäljellä. Öljy on siis todella riittoisaa.

Yksi parhaista asioista tässä öljyssä on sen tuoksu. Vielä kahden vuoden käytönkin jälkeen tekee mieli nuuhkia hiuksia aina, kun öljyä on levittänyt hiuksiin. Yleensä en pidä arganöljyä sisältävien tuotteiden tuoksusta, mutta tämä tuoksuu taivaalliselta!

Öljystä on olemassa myös Light-versio, joka on parempi vaihtoehto niinä vuodenaikoina, kun hiukset eivät tarvitse paljoa kosteutusta.


Plussat:

+ Hoitaa ja silottaa hiuksia.
+ Ei tee hiuksista rasvaisen näköisiä.
+ Ei tee hiuksista lättänöitä.
+ Erittäin riittoisa.
+ Tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät.
+ Öljyä ei tarvitse pestä käsistä pois.


Miinukset:

- Kallis.
- Huumaava tuoksu jakaa mielipiteitä. Tuoksu ei kyllä leviä hiuksista ympäristöön vaan sen huomaa vain, jos haistaa hiuksia läheltä.


Arvosana 10/10


Mitä mieltä sinä olet tästä hiusöljystä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti