7/21/2014

Maybelline Great Lash Waterproof Very Black


Kuva: www.drugstore.com


Legendaarinen tuuheuttava maskara, joka sekä tuuheuttaa että hoitaa ripsiä. Ei paakkuja! Todellinen Maybelline-klassikkomaskara!

Maybelline Great Lash* -ripsiväriä käytin kaikki teinivuoteni ja vielä aikuisiälläkin olen ostanut tämän muutaman kerran. Teininä tämä ripsari kesti kaikki uimiset ja saunomiset, mutta ripsarin koostumusta on taidettu niiden aikojen jälkeen muuttaa. Nykyään ripsiväri suttaantuu päivän aikana ja meikkiä joutuu korjailemaan. Maybellinella on tällä hetkellä kyllä parempiakin ripsivärejä.

Nimensä mukaisesti ripsiväri on erittäin musta, mikä voi koitua ongelmaksi vaaleaveriköille. Omissa vaaleissa ripsissäni ripsiväri näyttää varsin rajulta, kun ero ripsien luonnolliseen väriin on niin suuri. Käytän tätä ripsiväriä vain yläripsissä ja alaripsiin levitän jotain luonnollisemman lopputuloksen antavaa.

Great Lash -ripsiväri sopii etenkin niille, joilla on luonnostaan suorat ripset ja jotka taivuttavat ripsiään ripsentaivuttimilla. Ripsiväri ei sisällä vettä, joten ripset pysyvät taivutettuina ripsivärin laittamisen jälkeenkin.


Plussat:

+ Hyvä perusripsari.
+ Halpa hinta.
+ Ei suorista ripsiä.


Miinukset:

- Pakkaus on hieman teinimäinen.
- Suttaantuu uimahallissa ja saunassa.
- Väri näyttää helposti liian rajulta, jos omat ripset ovat hyvin vaaleat.
- Kun ripsiväri alkaa vanhentua, se rapisee alaluomille.
- Ei paras vaihtoehto vaaleaveriköille.


Arvosana 8/10


Mitä mieltä sinä olet tästä ripsiväristä?


*mainoslinkki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti