7/21/2014

Sensai Mascara 38°C Volumising -tuuheuttava ripsiväri


Kuva: www.sokos.fi



Ostin Sensain tuuheuttavan 38 C ripsivärin, koska olin lukenut siitä niin hyviä arvosteluja ja kuunnellut kavereiden ylistävän sitä. Hinta vähän hirvitti, koska aikaisemmat kokemukset kalliiden merkkien ripsiväreistä ovat olleet huonoja. 

Ostin ripsivärin ruskeana, koska hain vaaleisiin piirteisiini sopivaa luonnollista lookia. Ruskea väri näytti oikein hyvältä ripsissäni. Lopputulos oli luonnollinen, mutta näyttävä.

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin aivan haltioissani. Ajattelin, että tässä se nyt on. Tämä ripsiväri on Se Oikea. Enää ei tarvitse harkitakaan kokeilevansa muita ripsivärejä! Tuote levittyi täydellisesti ripsiini ja teki niistä pitkät, tuuheat ja kaarevat. Mitä muuta ripsiväriltä voisi toivoa?

Iloa ei kestänyt kauaa. Jo muutaman päivän kuluttua en enää saanut ripsivärillä samanlaista lopputulosta. Tuotetta joutui levittämään monen monta kerrosta, jotta ripset olisivat näyttäneet edes vähän paksummilta. Kaksi viikkoa ripsivärin ostamisen jälkeen se oli lähes täysin kuivunut. Raivoissani sinnittelin vielä kaksia viikkoa lisää, koska mielestäni 30 euroa on aivan liikaa muutaman viikon käytöstä. Viimeinen viikko oli todella turhauttava. Harja vain murusteli ruskeita palasia silmäluomilleni eikä väriä tarttunut enää ollenkaan ripsiin. Ripsiväri sai mennä roskiin.

En tiedä oliko ostamani yksilö maanantaikappale, vai mistä oli kyse. Mielestäni tämän hintaluokan ripsivärin pitäisi kestää ainakin kaksi kuukautta käytössä. Kyselin kavereiltani heidän kokemuksiaan tuotteesta. Heillä ripsiväri oli kestänyt kuukauden verran, kun sitä oli käytetty kuutena päivänä viikossa. Sensain perusmascara kestää kuulemma pidempään, mutta sillä ei saa yhtä hyvää lopputulosta.

En ymmärrä, miksi tätä tuotetta hehkutetaan niin paljon. Siinä tapauksessa tämä ripsiväri on kyllä paras vaihtoehto, jos on varaa laittaa joka viikko 30 euroa uuteen ripsiväriin. Muuten en suosittele.


Plussat:

+ Yksi markkinoiden ainoista vedenkestävistä ruskeista ripsiväreistä.
+ Uutena ripsiväri oli paras, jota olen ikinä kokeillut.
+ Helppo levittää.
+ Lähtee lämpimällä vedellä.


Miinukset:

- Kuivui lähes käyttökelvottomaksi jo kahdessa viikossa.
- Aivan liian kallis siihen nähden, että tuotetta voi käyttää vain muutaman viikon.
- Alkuun ripsivärin poistaminen tuntui hankalalta.


Arvosana 7/10

2 kommenttia:

  1. Mulla on täysin samanlaisia kokemuksia tästä ripsarista. Ensimmäiset kaksi viikkoa oli ihan maailman paras ripsari, mutta sitten kuivui kokonaan kasaan. Netistä löysin vinkin ripsivärin tuoreuttamiseen, että kun laittaa muutaman tipan silmämeikinpoistoainetta ripsivärin sekaan niin pitäis olla ihan kun uus. Tällä keinolla kesti vähän pidempään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, täytyykin kokeilla tuota vinkkiä seuraavan kerran, kun ripsiväri alkaa olla kuivumaan päin. Kiitos kun jaoit vinkit täällä!

      Poista