8/14/2018

Favora kosteuttava hoitovoide kasvoille

 
 Sisältää mainoslinkin

paras perusvoide otsanäpyistä eroon
 

Favora Kosteuttava hoitovoide kasvoille sopii päivä- ja yövoiteeksi kaikille ihotyypeille. Hoitovoide sitoo kosteutta tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti ja jättää ihon pehmeäksi. Voide sisältää Aquaxyl-yhdistettä, joka antaa uutta elinvoimaa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Hajusteeton. Käytä aamuin illoin puhtaalle iholle.
 
Ainesosat:
Aqua, PEG-8 Beeswax, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hydrogenated Polydecene, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Propylene Glycol, Isopropyl Palmitate, Xylitylglucoside, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Aloe Barbadensis Leaf, Anhydroxylitol, Xylitol, Citrus Grandis Fruit Extract, Tocopherol, PEG-8, Cetyl Alcohol, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.


Kyselin hiljattain ihonhoitovinkkejä eräältä ystävältäni, jolla on aivan täydellinen iho. Siis aivan täydellinen. Hän on kolmekymppinen, mutta edes otsasta tai silmäkulmista ei voisi päätellä hänen olevan yli 25-vuotias. Oletin, että hän sanoisi käyttävänsä joitain kalliita ja erikoisia aineita, mutta suureksi yllätykseksi hän sanoikin käyttävänsä meikinpoistoon Aqualania ja kasvovoiteena Favoran kasvovoidetta. Favoran voiteita olin nähnyt apteekeissa, mutta jostain syystä en ollut kiinnittänyt niihin sen kummemmin huomiota.


favora kosteusvoide kokemuksia arvostelu
 

Täytyihän tämä voide sitten heti ottaa kokeiluun. Tuotetta ei myydä ihan kaikissa apteekeissa. Kävin kolmessa apteekissa kysymässä tätä, kunnes lopulta löysin tämän voiteen Espoon Ainoasta. Apteekissa 75 ml:n tuubilla oli hintaa noin 14 euroa, mutta netistä sitä saa tilattua halvemmalla. Apteekkituotteet.fi myy tätä voidetta hintaan 11,70 euroa.

Apteekissa testasin voidetta kädelleni. Käsituntumalta voide ei ihan vakuuttanut minua, mutta ostin voiteen silti, sillä olihan kaverini hehkuttanut sitä. Kassalla mietin, että meniköhän nyt tämäkin raha hukkaan. Epäillä ei tarvinnut pitkään.

Noin viikon verran voidetta käytettyäni iho alkoi tuntui sileämmältä. Etenkin otsassani on aikaisemmin ollut pieniä näppyjä. Tai ei ehkä edes näppyjä, vaan pikemminkin sellaista epätasaisuutta ja epäpuhtauksia. Favoran kasvovoide on vähentänyt otsan rasvaisuutta ja iho tuntuu freesiltä ja sileältä ensimmäistä kertaa todella moneen vuoteen.

Eniten pidän voiteessa siitä, että se imeytyy nopeasti eikä tunnu iholla enää ollenkaan muutama minuutti levittämisen jälkeen. Käytän silkkisiä tyynyliinoja ja useimmat kasvovoiteet ovat niin rasvaisia ja hitaasti imeytyviä, että ne tahmaavat tyynyliinaan kiinni. Favoran kasvovoiteen kanssa ei ole sitä ongelmaa. Jopa aamulla herätessäni iho näyttää puhtaalta ja freesiltä. Kasvoilla ei ole sellaista samanlaista aamuturvotusta, jonka paksut voiteet saavat aikaan.

Tämä menee kyllä heittämällä suosikkivoiteekseni!


Plussat:

+ Itselläni ainakin on rauhoittanut ihoa ja vähentänyt punoitusta.
+ Silottaa ihoa.
+ Sopii meikin alle.
+ Sopii herkälle iholle.
+ Suomalainen (Orion Pharman valmistama).
+ Riittoisa.
+ 75 ml:n tuubin voi ottaa mukaan matkalle ja se sopii käsilaukkuun.
+ Hajusteeton.


Miinukset:

- Olen viime aikoina käyttänyt halpoja voiteita, joten 14 euroa tämän kokoisesta tuubista tuntui paljolta. Toisaalta se on todella halpa hinta, jos ottaa huomioon, että tällä pärjää ainakin puoli vuotta. Voide on todella riittoisaa.
- Tätä ei myydä ihan joka apteekissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti