10/22/2015

Kokemuksia Aqualan L -voiteesta




Koko perheen päivittäiseen ihonhoitoon ihanteellinen Aqualan L on Suomen suosituin perusvoide, joka imeytyy nopeasti ja sisältää kosteutta oikeassa suhteessa. Monikäyttöinen Aqualan L hellii kosteuttavana perusvoiteena myös allergista ja herkkää ihoa. Se toimii myös kuivan ihon pesuvoiteena ja helpottaa hygieniasta huolehtimisesta esim. matkalla.

Monilla ihmisillä Aqualan L kuuluu kodin vakiovarustukseen, mutta itselleni se on uusi tuttavuus. En ole tullut käyttäneeksi apteekin perusvoiteita, koska yleensä asioin apteekissa vain silloin, kun olen sairaana. Ostan voiteet marketeista ja tavarataloista ja häpeäkseni täytyy myöntää, että tärkeimmät valintakriteerit ovat lähinnä voiteen tuoksu ja pakkauksen ulkonäkö.

Kesällä ihooni alkoi pukata hormonaalisia näppyjä ja käyttämäni voiteet tuntuivat vain pahentavan tilannetta. Etsiskelin netistä kohtuuhintaista voidetta, joka ei tuki ihohuokosia. Monilla sivustoilla suositeltiin Aqualan L -voidetta, joten marssin äkkiä lähiapteekkiin ostamaan 100 gramman tuubin sitä alkajaisiksi. Hintaa voiteella oli jotain päälle 6 euroa, mutta esimerkiksi Apteekkituotteet.fi*-sivustolta voiteen saa hieman halvemmalla, joten taidan jatkossa tilata sen sieltä.

Sadan gramman pakkaus on kulunut käytössäni melko nopeasti. Olen tosin käyttänyt voidetta moniin eri tarkoituksiin: meikinpoistoon, ihon kosteutukseen, ärtyneen ihon pesemiseen ja jopa nahkakenkien kiillottamiseen. Olen käyttänyt voidetta myös ihon kuorinnassa sekoittamalla pienen määrän hienoa merisuolaa voiteen joukkoon. Seuraavaksi taidan hommata ison pumppupullon ja pitää yhtä pikkutuubia varalla matkoja varten.

Arvostan kovasti, että tämä voide sopii koko perheelle ja niin moniin eri tarkoituksiin. Kylpyhuoneen peilikaapista säästyy huimasti tilaa, kun tämä voide korvaa niin monta eri tuotetta. Etenkin matkustaessa ja mökkeillessä olen kiitollinen tämän tuotteen olemassaolosta, kun tämän lisäksi ei tarvitse ottaa muita ihonhoitotuotteita mukaan ja meikinpoistokin onnistuu tällä helposti, vaikkei puhdasta vettä olisi saatavilla.

Ihoni kunto on parantunut huimasti sen jälkeen, kun otin Aqualan L -voiteen käyttöön. Ihostani on tullut pehmeämpi, tasaisempi ja finnien määrä on vähentynyt. Myös mustapäitä on aiempaa vähemmän. Jopa orastavat otsarypyt ovat tasoittuneet otsastani. Kaikin puolin iho näyttää nyt terveemmältä ja voi paremmin. Olen yllättynyt näistä tuloksista, koska en yleensä usko kauneudenhoitotuotteiden voimaan vaan korostan elämäntapojen merkitystä. Muiden hehkuttamat tuotteet osoittautuvat usein pettymyksiksi eivätkä sovellu omalle iholle. Aqualan L on siis ollut todella positiivinen yllätys minulle.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä voidetta ja ihastumaan. Suuret kiitokset Orionille, että olette tehneet näin mahtavan monikäyttöisen tuotteen.


Plussat:

+ useita pakkauskokoja (30 g, 100 g, 200 g ja 400 g)
+ hajusteeton
+ sopii koko perheelle
+ isosta pumppupullosta saa SV-peruskorvauksen
+ levittyy helposti
+ imeytyy nopeasti
+ ei tuki ihohuokosia
+ sopii myös meikinpoistoon
+ voi käyttää myös meikin alla


Miinukset:

- voide voisi olla hieman halvempaa
- ei sovi hierontavoiteeksi, koska imeytyy niin nopeasti


Oletko sinä kokeillut Aqualan L:ää? Mitä mieltä olet siitä?


*mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti