10/06/2015

Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Toner kasvovesi


miten päästä mustapäistä eroon pysyvästi


"Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Cleanser on ihohuokosia syväpuhdistava ja supistava kasvovesi, joka ennaltaehkäisee uusien mustapäiden syntyä. Kasvovesi sisältää alkoholia, salisyylihappoa ja mentolia, jolla on viilentävä vaikutus. Käytä kasvovettä puhdistusaineen jälkeen. Kostuta pumpuli kasvovedellä ja pyyhi kasvot. Ei sovellu silmämeikin poistoon."

Tällä kertaa arvosteluvuorossa on Neutrogenan mustapäitä poistava kasvovesi. Tähän heti alkuun haluan huomauttaa, että se sisältää alkoholia, joten jos et pidä alkoholia sisältävistä kasvovesistä, kannattaa se jättää suosiolla hyllyyn. Herkkäihoisille suosittelen mieluummin Neutrogenan vaaleanpunaista Pink Grapefruit-sarjaa, jonka kasvovoiteesta olen jo kirjoittanut arvostelun tänne blogiin.

Neutrogenan Visibly Clear -kasvovesi on aika ärhäkkää tavaraa. Kun sitä levittää iholle, se vie kaiken rasvan mennessään ja iho muuttuu tiukaksi ja kiiltäväksi. Kyllähän siinä sivussa mustapäätkin lähtevät, joten mainospuheet pitävät paikkansa. Aineesta tulee hajun, koostumuksen ja käytettävyyden puolesta ihan desinfiointiaine mieleen. Tämän kasvoveden kanssa ei tarvitse harmitella, ettei mitään tapahdu, koska aineen tehoa ei voi olla huomaamatta.

Omalle iholleni Neutrogenan kasvovesi on sen verran tujua, etten mitenkään voisi käyttää sitä päivittäin. En siis taida aivan täysin kuulua tuotteen kohderyhmään, vaikka ihossani onkin jonkin verran mustapäitä. Käytän kerran viikossa saman sarjan kuorinta-ainetta ja sen jälkeen tätä kasvovettä. Se riittää ihon viikoittaiseksi tehopuhdistukseksi ja muina päivinä käytän hellävaraisempia aineita.

Suosittelen tätä lämpimästi niille, joilla on rasvoittuva iho ja paljon mustapäitä. Neutrogenan kasvoveden saa tilattua esimerkiksi Apteekkituotteet.fi-sivustolta*.


Plussat:

+ tehokas
+ hyvä hinta-laatusuhde
+ pitää mustapäät poissa
+ sopii rasvoittuvalle iholle


Miinukset:

- liian ärhäkkä herkälle iholle
- jättää ihon kuivaksi
- ei sovi päivittäiseen käyttöön


*mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti