9/30/2015

Lumene Blueberry kulmakynä

onko lumenen kulmakynät hyviä

Ehdin pitkään etsiä sopivan väristä kulmakynää, sillä vaaleaverikkönä sellaisen löytäminen on mutkikasta. Kulmakynä näyttää helposti liian tummalta, liian punertavalta tai liian harmaalta. Tein paljon taustatyötä löytääkseni sopivan sävyisen kulmakynän, joka sopisi vaaleille kulmakarvoilleni. Netin keskustelupalstoilla monet suosittelivat Lumenen Blueberry Eyebrow Pencil kulmakynää sävyssä "3 Vaaleanruskea", joten päätin kokeilla sitä.

Aina aikaisemmin olen käyttänyt ruskeita kulmakyniä, koska mieleeni on fiksoitunut neuvo, että kulmien pitäisi olla asteen tai pari astetta hiuksia tummemmat. Äskettäin luin täysin päinvastaisen neuvon, että kulmakynän pitäisi olla omia kulmakarvoja vaaleampi tai saman sävyinen, jotta väri näyttäisi luonnolliselta ja sekoittuisi hyvin kulmakarvojen joukkoon. Neuvo kuulosti järkeenkäyvältä, sillä tummemmat sävyt eivät ole ikinä sopineet kulmiini. Tummat kulmat saavat minut helposti näyttämään vihaiselta ja kulmia meikatessa täytyy olla supervarovainen, ettei niistä tule liian tummia. Päätin etsiä kulmakynän, joka on mahdollisimman lähellä omaa väriäni ja Lumenen kulmakynästä löytyi sopiva sävy. Se täytyy muuten sanoa, ettei ollut helppoa löytää vaaleaa kulmakynää! 

Nyt olen käyttänyt Lumenen kulmakynää jo kuukauden päivät ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Lumenen kynä on juuri oikean sävyinen, ei liian punertava eikä myöskään liian harmahtava. Juuri sopiva sävy luonnonvaalealle suomalaiselle. Kynän tupissa on myös kätevä harja, jolla voi harjata kulmakarvat ojennukseen. Harjasta on hyötyä myös värin levittämisessä, jotta kynän jäljestä ei tule liian terävä. 

Kulmien meikkaaminen onnistuu kynällä helposti, sillä se on melko kova ja siitä irtoaa vain vähän väriä kerralla. Sillä saa värittää kulmat ihan reippaasti haluamansa muotoisiksi ja lopputulos näyttää silti luonnolliselta. Mielestäni Lumenen kulmakynä sopii erinomaisesti myös aloittelevalle meikkaajalle, koska sillä on melkein mahdotonta tehdä virheitä.

Ainoa miinus, jonka keksin tästä kynästä on se, että sitä pitää teroittaa. Tykkään paljon enemmän käyttää sellaisia kierrettäviä itsestään teroittuvia meikkikyniä. Teroittaessa nimittäin tuntuu, että kynää menee hukkaan hirveät määrät ja kynä kuluu nopeasti loppuun.

Tähän loppuun suosittelisin vielä teitä kaikkia tutustumaan Sensaisti-bloggaajan kirjoittamaan postaukseen kulmakarvoista. Vaikka postaus on kirjoitettu vuonna 2009, se on silti edelleen täysin ajankohtainen. Jos minulta kysytään, niin tuo teksti pitäisi näyttää kaikille niille, jotka meikkaavat. Liian paljon näkee ihmisillä epäonnistuneita kulmakarvoja ja hänen antamillaan vinkeillä virheiltä voidaan välttyä.


Plussat:

+ kohtuuhintainen
+ helppo käyttää
+ sopii vaaleahiuksiselle
+ sisältää kätevän harjan


Miinukset:

- kynää pitää teroittaa


Oletko sinä kokeillut Lumenen kylmakynää? Mitä mieltä olit siitä?

1 kommentti:

  1. Moro ihan hauskoi nämä sun kosmetiikkatuote-arvostelut, mut tässä on vaa se ongelma et ilman vertailukuvaa ennen ja jälkeen on erittäin hankala päätellä millainen tuote on. Ymmärtää ettet halua julkaista omakuvia, mutta ikävä kyllä kuva havainnollistaa enemmäin kuin tuhat sanaa. Blogisi on siis perjaatteessa hyödytön.

    VastaaPoista