9/17/2015

Garnier Skin Naturals 2in1 silmämeikinpoistoaine



Käytän vedenkestävää ripsiväriä päivittäin, joten silmänympärysiho on melkoisella koetuksella. Jotkut vedenkestävälle meikille tarkoitetut silmämeikinpoistoaineet ovat ärsyttäneet ihoani ja aloin olla suorastaan epätoivoinen, että pitääkö minun lopettaa vedenkestävän ripsivärin käyttäminen kokonaan. Esimerkiksi Nivean silmämeikinpoistoaineesta sain pahan allergisen reaktion, josta iholla kesti pitkään toipua. Luulin sopivan silmämeikinpoistoaineen löytämisen olevan mahdottomuus, kunnes otin käyttöön tämän Garnierin tuotteen. Saman tien sain sanoa heipat kirvelylle ja punoittavalle silmänympärysiholle.

Olen käyttänyt tätä nyt lähes vuoden verran eikä aine ole yhtään ärsyttänyt ihoani. Tällä Garnierin aineella silmiä ei tarvitse hangata vaan meikki irtoaa helposti. Aine on todella hellävarainen silmille. Vaikka markkinoilla on monia muitakin hellävaraisia silmämeikinpoistoaineita, eivät niiden lupaukset ole omien kokemusteni perusteella pitäneet paikkansa. Tämä on ensimmäinen ihan oikeasti hellävarainen silmämeikinpoistoaine, joka sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön.

Matkustaessa olen käyttänyt tätä myös muun meikin poistamiseen hyvin tuloksin. Tämä tuote on muutenkin kätevä ottaa matkalle tai esimerkiksi kuntosalille mukaan, sillä korkki pysyy visusti kiinni. Olen nimittäin lopen kyllästynyt silmämeikinpoistoaineisiin, joiden raoista valuu öljyistä nestettä meikkipussiin ja muiden tuotteiden sekaan. Korkissa on myös se hyvä puoli, että se on kierrekorkkia nopeampi avata ja siitä on helppo annostella ainetta vanulapulle. Annostelureikä on riittävän pieni, joten siinä on helppo kostuttaa myös vanupuikko, jos meikatessa tulee virheitä.

Pitää vielä mainita, että aineen violetti väri tuntuu virkistävältä kaikkien sinivalkoisten silmämeikinpoistoaineiden joukossa. Tämä on helppo bongata kaupassa muiden tuotteiden seasta, kun on tarvetta uudelle putelille. Mielestäni muutkin kosmetiikkavalmistajat saisivat leikitellä värien kanssa enemmän.

Tämä on kyllä täyden kympin tuote, joten suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!


Plussat:

+ hellävarainen
+ poistaa meikin tehokkaasti
+ ei tarvitse hangata
+ ei allergisoi
+ tiivis korkki
+ erinomainen hinta-laatusuhde
+ nätti pakkaus

Miinukset:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti