9/14/2015

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-free Moisturiser kasvovoide



Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-free Moisturiser on ihoa pehmentävä ja kosteuttava kasvovoide, joka tasoittaa ihon väriä ja ehkäisee epäpuhtauksien syntyä. Voide sisältää aloe veraa ja kamomillauutetta, jotka rauhoittavat ihoa ja lisäksi glyseriiniä ja salisyylihappoa. Raikas greipin tuoksu.

Olen käyttänyt Neutrogenan greipintuoksuista kasvovoidetta jo pari pakkausta ja olen edelleen aivan totaalisen rakastunut siihen. Se on parhaimman tuoksuinen kasvovoide, joka minulla on ollut. Tuoksu on tyttömäinen ja nimensä mukaisesti raikkaan sitrusmainen.

Voide on selvästi parantanut ihoni kuntoa, tehnyt siitä tasaisemman ja vähentänyt epäpuhtauksien määrää. Näppyjä tulee harvemmin kuin aikaisemmin. Myös nenän alueella olevat mustapäät ovat pienentyneet, minkä uskoisin olevan tämän voiteen ansiota. Eräs ystäväni on nimittäin päässyt kokonaan mustapäistä eroon Neutrogenan Pink Grapefruit -sarjan tuotteilla, mistä inspiroituneena itsekin innostuin ostamaan tämän voiteen. En ole kokeillut sarjan puhdistus- ja kuorinta-aineita, mutta kokeilen niitä heti, kunhan olen käyttänyt tämänhetkiset tuotteeni loppuun.

Voide on kevyttä, mutta se kosteuttaa ihoa tehokkaasti, joten se sopii käytettäväksi myös talvella. Voiteen levittämisen jälkeen kasvot tuntuvat ihanan raikkailta ja puhtailta. Voide imeytyy nopeasti, joten meikkivoiteen voi melkein heti lisätä päälle. Mielestäni voide sopii erityisen hyvin meikin alla käytettäväksi, koska se antaa ihon hengittää eikä jätä kasvoja rasvaisen tuntuisiksi.

Pakkaus on sopivan pieni, joten voide on helppo ottaa myös käsilaukkuun tai matkalle mukaan. Tykkään siitä, että tuubi on litteä, joten se mahtuu kätevästi meikkipussiin.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä voidetta. Voiteen voi tilata esimerkiksi Apteekkituotteet.fi-sivustolta, joka myy myös muita Neutrogenan tuotteita.

Plussat:

+ ihana tuoksu
+ kohtuullinen hinta
+ ei tuki ihohuokosia
+ jättää ihon mattapintaiseksi
+ kosteuttaa tehokkaasti
+ parantaa ihoa
+ imeytyy nopeasti

Miinukset:



sisältää kaupallisen linkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti