4/18/2018

Essence Strong & Clean kynsilakanpoistoaine

 
kynsilakanpoistoaine glitter lakka



Essencen kynsilakkoihin totaalisen rakastuneena oli pakko kokeilla myös merkin kynsilakanpoistoainetta. Kynsilakoista olen pitänyt todella paljon. Värivalikoima on laaja ja lakat kestävät kauniina reilut viisi päivää, mikä on mielestäni erinomainen suoritus halvalta kynsilakalta.

Olenkin viime aikoina omaksunut sellaisen “huonohkon” tavan, että aina kun tekee mieli ostaa jotain uutta, kävelen marketissa Essencen hyllylle. Essencen tuotteissa olen myös kokeilunhaluisempi, sillä tuotteet ovat niin halpoja. En olisi aiemmin esimerkiksi ostanut uutta ripsiväriä tai erikoisen värisiä silmänrajauskyniä heräteostoksena, vaan olisin lukenut ensin arvosteluja netistä ja selvittänyt, että korostaako tämänvärinen kynä omaa silmienväriäni juuri oikealla tavalla.

Tätä kynsilakanpoistoainetta olen jo käyttänyt useiden pullojen verran, joten on korkea aika jakaa kokemukseni. Hintalaatusuhteeltaan tämä on hyvä tuote. Aine tosiaan tekee sen minkä lupaa, eli tällä tökötillä saa irti kaikki hankalat glitter-lakat sun muut erikoiskoristelut kynsistään. Tämä sopii myös niihin väsyneisiin iltoihin, kun haluaisi mennä jo nukkumaan, mutta kynnet on pakko laittaa ennen huomista työpäivää. Tällä nimittäin lähtee lakka nopeasti ja helposti, ehkä puolessa ajassa kuin mitä muilla lakoilla, kun ei tarvitse hangata useita minuutteja.

Pidän pakkauksen koosta ja muodosta. Pakkaus on melkoisen pieni, vain 100 ml, joten se kuluu nopeasti sellaisella, joka käyttää aina kynsilakkaa. Pidän siitä, ettei pakkaus ole liian korkea eikä vie liikaa tilaa kylppärin kaapissa. Tämän voi koon puolesta ottaa myös mukaan matkalle. Korkki pysyy hyvin kiinni eikä valuta tippaakaan, vaikka tuote olisi kyljellään.

Tämän kynsilakanpoistoaineen heikkoutena taas mainitsisin, että se kuivattaa kynsiä. Olen huomannut, että tätä käyttäessä kynsien kärjet liuskoittuvat enemmän kuin muita lakkoja käyttäessä. Toinen miinuspuoli on tuotteen haju. Tämä haisee yhtä pahalta kuin muutkin kynsilakanpoistoaineet, eli mitään kivaa erikoistuoksua tässä ei siis ole.


Plussat:

+ Irrottaa glitter-lakan ja hankalat kynsikoristeet helposti.
+ Huokea hinta.
+ Kivan näköinen pakkaus.
+ 100 ml pakkaus helppo ottaa mukaan matkalle.
+ Pullo pysyy hyvin kiinni.


Miinukset:

- Kuivattaa kynsiä.
- Ei erikoista tuoksua, haisee samalta kuin muut kynsilakanpoistoaineet.


Loppuun vielä INCI:

ACETONE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BUTYL ACETATE, AQUA (WATER), BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, AMYL CINNAMAL, LIMONENE, GERANIOL, CI 60725 (VIOLET 2), CI 61565 (GREEN 6)ACETONE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BUTYL ACETATE, AQUA (WATER), BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, AMYL CINNAMAL, LIMONENE, GERANIOL, CI 60725 (VIOLET 2), CI 61565 (GREEN 6)ACETONE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BUTYL ACETATE, AQUA (WATER), BENZYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, AMYL CINNAMAL, LIMONENE, GERANIOL, CI 60725 (VIOLET 2), CI 61565 (GREEN 6)


Mitä mieltä sinä olet Essence tuotteista? Onko sinulle muodostunut jo suosikkeja tältä merkiltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti