4/17/2018

Klorane kuivashampoo



kuivashampoo tummille hiuksille


Kuivashampoiden suurkuluttajana olen käynyt läpi lähes kaikki Suomessa myytävät kuivashampoot. Tämä Klorane kuivashampoo on kuitenkin uudempi löytö. Monet Youtubettajat suosittelivat tätä, joten olihan tämä pakko ottaa kokeiluun.

Aiemmin olin Batisten vannoutunut käyttäjä, mutta nyt kallistun Kloranen puolelle, sillä tämä tuoksuu paremmalta ja on koostumukseltaan kevyempi. Käytän toki edelleen myös Batisten kuivashampoita, mutta Klorane on parempi niille päiville, joina haluan hiusteni näyttävän ja tuoksuvan luonnollisen puhtailta, esimerkiksi työpäivinä. Batistea taas käytän enemmän viikonloppuisin, jolloin haluan hiusteni tuoksuvan naisellisemmilta ja kuivashampoo saa toimia ikään kuin parfyyminä hiuksille.

Kloranen kuivashampoosta on olemassa versio myös ruskeille/tummille hiuksille sekä kaksi eri pakkauskokoa 50 ml ja 150 ml. Kloranea ei myydä kotiseudullani, joten tilaan sitä Apteekkituotteet.fi*-verkkokaupasta. Huomasin, että Kloranelta on ilmestynyt myös nokkoskuivashampoo*, täytyykin kokeilla sitä seuraavaksi!



Plussat:

+ Kohtuullinen hinta, vaikka voisi tietysti olla halvempikin.
+ Kaksi pakkauskokoa 50ml/150ml ja omat versiot tummille ja vaaleille hiuksille.
+ Pieni koko kätevä ottaa matkalle mukaan.
+ Raikas, mieto ja neutraali tuoksu.
+ Ei jätä hiuksiin puuterimaista valkoista pintaa.
+ Tekee hiuksista luonnollisen raikkaan ja puhtaan oloiset.
+ Tuuheuttaa hiuksia.
+ Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
+ Ei sisällä parabeeneja eikä sulfaatteja.
+ Vegaaninen.


Miinukset:

- Kotiseutuni apteekeissa ei myydä tätä, joten tilaan useamman putelin kerralla netistä.



Nyt kysymys lukijoille. Olen iskenyt silmäni Elizabeth and James -merkin Nirvana-kuivashampooseen, koska monet Youtubettajat ovat suositelleet sitä. Tuote ei näyttäisi olevan saatavilla Suomessa. Onko joku lukija kerennyt jo kokeilemaan sitä? Mistä sait sitä käsiisi?



*mainoslinkki
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti