8/20/2014

Essie Grow Stronger




Hankin Essie Grow Stronger* -kynsilakan kaksi vuotta sitten, kun olin lukenut siitä hyviä arvosteluja netissä ja kuunnellut kavereiden hehkuttavan Essien kynsilakkoja. Grow Stronger on kynsiä vahvistava aluslakka.

Grow Stronger on pullossa väriltään hieman vaaleanpunaista, mutta yksi kerros kynsissä näyttää lähes värittömältä. Kaksi kerrosta antaa aavistuksen verran väriä. Tämän vuoksi lakkaa voi käyttää esimerkiksi ranskalaisen manikyyrin pohjana. Tarvitsee vain lakata kynsien kärjet valkoisiksi ja lisätä yksi kerros päällyslakkaa, niin manikyyri on valmis.

Etenkin alussa lakka kesti todella hyvin käytössä ja se tuntui vahvistavan kynsiä ihan oikeasti. Sen avulla saa helposti kasvatettua pitkät kynnet. Lakka näytti sen verran kivalta kynsissä, että käytin sitä jopa pelkiltään. Sain siitä paljon kehuja ja muut naiset halusivat tietää, mitä lakkaa se on.

Mielestäni Essien kynsilakoissa on ongelmana se, että lakkapurnukat ovat liian isoja. Ostaisin mieluummin halvemmalla hinnalla pienemmän purkin.

Grow Stronger -lakkaa olen käyttänyt näiden kahden vuoden ajan joka kerta aluslakkana värillisen lakan alla. Silti pullossa on vielä neljäsosa jäljellä! Vieläkin lakka on ihan käyttökelpoista, mutta se on kuivahtanut hieman ja koostumus on muuttunut tahmaiseksi. Lakka ei myöskään enää pysy kynsissä pitkään vaan se lähtee lohkeilemaan kynsien kärjistä jo yhden tai kahden päivän kuluttua.


Plussat:

+ Tekee kynsistä ihan oikeasti vahvemmat ja auttaa kasvattamaan pitkät kynnet.
+ Kuivuu todella nopeasti. Päällyslakan voi heti levittää päälle.
+ Levittyy erinomaisesti.
+ Näyttää pelkiltäänkin kivalta, kun sitä laittaa yhden tai useamman kerroksen.
+ Näyttää kauniilta ranskalaisen manikyyrin pohjana.


Miinukset:

- Melko kallis. Hinta-laatu-suhde ei ole ihan kohdillaan.
- Purkki on isohko. Lakkaa ei ehkä ehdi käyttää loppuun ennen kuin se kuivahtaa.
- Lakka toimi noin vuoden verran halutulla tavalla. Sitten se alkoi selvästi vanhenemaan.


Arvosana 8/10


*mainoslinkki



5 kommenttia:

  1. Kiinnostava blogi sulla :) Kerrankin joku joka tekee rehellisiä arvosteluja! Oon täysin samaa mieltä tästä kynsilakasta. Alussa toimii hyvin mut kuivahtaa nopeammin kuin muiden merkkien kynsilakat. Itsekin toivoisin, että Essie tekisi pienempiä kynsilakkapulloja. Mavalan minipullot vie kyllä voiton kun ne on pienempiä ja halvempia. Niitä on helppo ostaa silleen kokeilumielessä kun ei tarvii "sitoutua" pitkäks aikaa käyttään samaa lakkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne Mavalan pikkupullot ovat kyllä parhaita :) Ne eivät taida kuivua käyttökelvottomiksi koskaan. Löysin viikonloppuna kynsilakkakätköistäni yhden Mavalan kynsilakan, joka oli viisi (!) vuotta vanha ja se toimi vieläkin kuin uusi. Olin aivan ihmeissäni!

      Poista
  2. Kiitokset kivasta blogista! Löysin blogisi Blogilistan kautta ja jään innolla seuraamaan. Nykyään kosmetiikkablogit ovat täynnä ilmaisia tuotelahjoja eikä niistä uskalleta kirjoittaa rehelliseen sävyyn. Postaukset ovat tasoa "sain näitä kynsilakkoja kokeiluun ja kivalta näyttää". Sinä taas näet oikeasti vaivaa näiden arvioiden eteen, arvostan sitä! Blogin kautta saaduissa tuotteissa ei ole mitään väärää, mutta lukijana olen tietysti kiinnostunut aidoista arvosteluista :)

    - Ella

    VastaaPoista
  3. Mulle Essien lakat ei jostain syystä sovi. Yleisesti ottaen niitä pidetään tosi hyvälaatuisina, mutta mulla ne halkeilevat kynsien kärjistä jo samana päivänä pois.

    VastaaPoista