8/22/2014

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original




Ostin tämän maailman parhaaksi tituleeratun primerin eli silmämeikin pohjustusvoiteen Sephorasta muutama viikko sitten. Tuote on osoittautunut erinomaiseksi käytössä ja se todellakin on ihan eri luokkaa kuin aikaisemmin kokeilemani primerit.

Valmistajan mukaan voide pitää silmämeikin paikallaan jopa 24 tunnin ajan. Tämä on tullut itsekin todettua. Hellepäivänäkään meikki ei tuhriinnu, vaikka hikoilisi kasvoista.

Tuubia pitää puristaa kovaa, jotta sieltä tulee voidetta. Annostelu on helppoa eikä tuotetta mene yhtään hukkaan. Voidetta tulee puristaessa pieni nokareellinen, joka riittää ainakin itselläni helposti yhteen silmään.

Voide on nuden väristä, mutta iholla se näyttää värittömältä eikä se ole yhtään peittävää. Levittämisen jälkeen voide ikään kuin katoaa iholle. Voide muodostaa iholle sileän pinnan ja luomiväri on helppo levittää päälle.

Suosittelen!





Plussat:

+ Hoitaa hommansa erinomaisesti myös hellepäivänä.
+ Silmämeikki ei suttaannu ollenkaan päivän aikana.
+ Tuotetta on helppo annostella.
+ Liukuu iholle helposti.
+ Luomiväri on helppo levittää päälle.


Miinukset:

- Hieman kallis, mutta toisaalta sen arvoinen. Hinta-laatu-suhde on täysin kohdillaan.


Arvosana 10/10

3 kommenttia:

  1. Tämä on minunkin mielestä erinomainen tuote, mutta iho ei saa olla kuiva, jotta primeri leviää helposti luomelle. Itse yritin kerran levittää tätä todella kuivettuneelle iholle ja se kuollut ihosolukko "rullautui" palasina pois. Piti pestä kasvot ja aloittaa alusta. Nykyään käytän primerin alla silmänympärysvoidetta.

    VastaaPoista
  2. Hei! Osaatko sanoa, mistä näitä Urban Decayn meikkejä saa ostettua? Myydäänkö niitä Suomessa ollenkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutkailla ulkomaisten nettikauppojen valikoimia. Ainakin HQhair, BeautyBay, Feelunique, Amazon ja Lookfantastic myyvät Urban Decayn tuotteita. Käsittääkseni Urban Decayn meikkejä ei myydä Suomessa. Itse olen tilannut tuon Lookfantasticin kautta välillä ja voin lämpimästi suositella sitä sivustoa :)

      Poista