8/20/2014

Cien Natural Minerals antiperspirantti





Aika ajoin innostun kokeilemaan halpiskauppojen kosmetiikkaa. Tällä kertaa ostin Lidlistä Natural Minerals -nimisen antiperspirantin. Hintaa sillä oli muistaakseni vähän vajaa euro. Tuote lupaa 48 tunnin suojan.

Kainalot pysyivät vuorokauden verran hyväntuoksuisina ja kuivina. Hikijumpankaan aikana tämä deodorantti ei päästänyt mitään läpi ja kainalot tuoksuivat vielä jumpan jälkeenkin hyvältä.

Tuote pysyi sen koko käyttöiän ajan täysin uudenveroisen oloisena ja nestemäisenä eikä siinä tapahtunut samanlaista paakkuuntumista kuin monissa muissa deodoranteissa. Ei tarvinnut olla huolissaan, että kuivia kokkareita putoilisi iholle, vaatteille ja lattialle sitä levittäessä.

Tuote on sisällön osalta todellinen huippulöytö, mutta sen halpismainen ulkonäkö häiritsee. En halunnut pitää sitä esillä kylpyhuoneen avohyllyllä vaan pidin sitä aina kaappiin piilotettuna. Etiketin saa kuitenkin todella helposti vetäistyä pois täysin jälkiä jälkimättä, jos Cien-logo häiritsee liikaa.


Plussat:

+ Todella halpa hinta.
+ Erinomainen tuote. 
+ Sopii koko perheelle, sekä miehille että naisille.
+ Tuoksu on ihan miellyttävä.


Miinukset:

- Pakkaus näyttää arkiselta. 
- Tuoksu voisi olla parempi. Taidan kokeilla seuraavaksi tästä samasta tuotteesta jotain muuta tuoksuversiota.


Arvosana 9/10

2 kommenttia:

  1. Mä olen kans käyttänyt tätä ja tykännyt. Ei kannata kokeilla niitä muita tuoksuja. Ne ei ole yhtä hyviä kuin tämä.

    VastaaPoista
  2. Lidlissä on aivan mahtavia kauneus ja kosmetiikkatuotteita! Ostan kaikki saippuat ja voiteet sieltä. Mut miinuspuoli et pakkaukset ei tosissaan näytä niin hirveen kivoilta... Tykkäään muuten kans lidlin ripsarista, positiivinen yllätys.

    VastaaPoista