8/25/2014

Maybelline Illegal Length Waterproof -ripsiväri




Maybelline Illegal Lengthin vedenkestävä versio on kaikkien aikojen suosikkiripsivärini. Nyt taitaa olla jo neljäs tai viides ripsari menossa. Ripsari lupaa jopa 4 mm pidemmät ripset ja lupaus todellakin pitää paikkansa. Harjatessa ripsiväri asettaa pikkuruisia kuituja ripsien päihin eli ripsistä tulee ihan oikeasti pidemmät.

Harja on pieni ja ohut, kuten kuvassa näkyy. Sillä tavoittaa helposti ne lyhyimmätkin ripset ja ripsien tyveen saa luotua mahtavaa volyymia.




Tässä havainnollistava kuvasarja. Ensimmäisessä kuvassa ripsissä ei ole ripsiväriä. Omat ripseni ovat todella ohuet ja huomaamattomat. Muissa kuvissa ripsissä on Illegal Length -ripsiväriä eikä mitään muuta meikkiä. En ole erotellut ripsiä ripsiharjalla tai muutenkaan yrittänyt kaunistella niitä kuvaa varten, vaan sutaisin nopeasti muutaman vedollisen pelkkää ripsaria. Laitoin ripsiväriä siis melko vähän, mutta laittamalla useamman kerroksen saisi pidemmät ja paksummat ripset. Tällaisen lopputuloksen saa kiireisenä arkiaamuna. Vielä paremman lopputuloksen saisi, jos taivuttaisi ripset huolellisesti, erottelisi ne ja lisäisi kärkiin ripsiväriä pituutta tuomaan.

Lopputulos on näyttävä, mutta silti luonnollinen, vaikka ripsiväriä laittaisi paljon. Tällä saa kyllä halutessaan luotua myös kunnon hämähäkkiripset, jos ripsiväriä laittaa monen monta kerrosta.

Levitän ripsiväriä aina ripsien molemmille puolille eli myös takaa (tai niin kuin tavallaan yläpuolelta?) päin. Näin ripsistä tulee kokonaan mustat eikä ylhäältä katsottaessa näy omaa vaaleaa väriä ollenkaan. Tällä tyylillä ripsiväriä saattaa joskus mennä myös luomille, mutta sen voi pyyhkiä pois silmämeikinpoistoaineeseen kastetulla vanupuikolla.

Tämä on vedenkestävin ripsiväri, jota olen ikinä kokeillut. Tämä kestää aivan kaiken. Olen käyttänyt tätä ihan kaikkialla: suihkussa, saunassa, kylpylässä, uimahallissa, meressä, järvessä, salilla, itkiessä. Ja kaiken se kestää! Kastuessa ripset kyllä suoristuvat vähäsen. En tavallisesti tietenkään käytä saunassa tai kylpylöissä ripsaria, mutta näiden vuosien aikana kun olen tätä käyttänyt, on sattunut vahinkoja, että olen unohtanut meikinpoistoaineen kotiin.

Kerran kylpylässä kaverini ihmetteli, olenko ottanut ripsenpidennykset kun "ilman meikkiä" ripseni olivat niin näyttävät. Hän ei meinannut millään uskoa, että minulla on ripsiväriä, kun ripset näyttivät niin luonnollisilta eikä meikki ollut tuhraantunut saunassakaan.

Ihan kuin edellä mainitut seikat eivät jo tekisi tästä maailman parasta ripsiväriä, mutta hyviä puolia vielä riittää. Illegal Length nimittäin kestää lähes loputtomiin asti. Viimeisimmän ripsarin heitin pois vasta puolen vuoden käytön jälkeen. Ripsiväri alkoi vasta silloin olemaan hieman kuivumaan päin, mutta sitä olisi vieläkin voinut käyttää ainakin alaripsiin, joihin riittää vähempikin väri. Heitin ripsarin kuitenkin hygieniasyistä pois, koska suosituksena on, että samaa ripsiväriä käytetään vain noin kolme kuukautta.

Itselläni on todella herkät silmät, mutta tämä ripsiväri ei ole ärsyttänyt pitkäaikaisessakaan käytössä niitä ollenkaan. Olen käyttänyt Illegal Lenth -ripsiväriä parin vuoden ajan lähes päivittäin eikä kertaakaan ole ollut mitään oireita.

Kannattaa kokeilla, koska tulet ihastumaan! Ripsarin voi tilata nelly.comista* 17,95 eurolla. Yli 50 euron tilauksissa on ilmaiset toimituskulut ja toimitusaika on 2–5 arkipäivää. Muista valita juuri tämä violeteilla teksteillä varustettu yksilö, koska se on se vedenkestävä versio. Ne muut versiot eivät kuuleman mukaan ole yhtä hyviä, mutta itse en ole niitä vielä kokeillut.

HUOM! Jos ostat tämän ripsivärin ulkomailta, niin se saattaa olla eri niminen ja -näköinen. Joissakin maissa ripsari kulkee Illegal Extension -nimellä.


Plussat:

+ Markkinoiden vedenkestävin ripsiväri. Kestää myös uimisen ja saunomisen.
+ Pidentää ripsiä huimasti. Antaa pituuden lisäksi myös volyymia.
+ Tällä saa aikaan luonnollisen mutta myös näyttävän lopputuloksen.
+ Erinomainen hinta-laatu-suhde.
+ Kohtuuhintainen.
+ Kestää jopa puoli vuotta kuivumatta.
+ Ei paakkunnu tai varise.
+ Helppo poistaa.


Miinukset:

- Pakkaus voisi olla kauniimpikin, mutta täydellinen sisältö kyllä korvaa ulkonäön.


Arvosana: 10/10



*mainoslinkki




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti