8/24/2014

Urban Decay Naked 24/7 Glide-On Double Ended Eye Pencil


Kuva: www.urbandecay.com


Sephorasta eksyi mukaan myös Urban Decayn Naked 24/7 silmänrajauskynä sävyssä Naked Basics. Kynä sisältää sävyt Venus ja Crave, jotka löytyvät myös Naked Basics -luomiväripaletista. Ne ovat ne vaalein ja tummin väri paletissa. Kynä onkin tarkoitettu käytettäväksi juuri Naked Basics -paletin kanssa. Kynä on täysin samaa tuotetta kuin Urban Decayn 24/7 -silmänrajauskynät, mutta niissä on vain yksi sävy yhdessä kynässä.

Tummanruskea väri ei ole yhtään punertava vaan pikemminkin sellainen kylmä harmahtavan ruskea. Vaalea väri taas on hennon kermansävyinen, jossa on mukana aavistus helmiäishohtoa. Vaaleaa sävyä olen käyttänyt lähinnä silmän sisänurkkaan tuomaan valoa. Väri ei ole liian valkoinen vaan todella luonnollisen sävyinen. Toivoin vähän, että vaaleaa sävyä olisi voinut käyttää sisärajauksen tekemiseen, mutta lopputuloksesta tuli suttuinen. Väriä tarttui paakuiksi alaripsiin eikä väri oikein tarttunut kosteaan sisäpintaan.

Muutoin kynä on äärimmäisen helppo käyttää ja ehkä paras ikinä kokeilemani silmänrajauskynä. Kynällä saa aikaan äärimmäisen luonnollisen, lähes meikittömän lopputuloksen. Väri liukuu tasaiseksi viivaksi iholle ja kuivuu noin 30 sekunnin päästä levittämisestä. Ennen kuivumista väriä voi halutessaan blendata ja muokata haluamallaan tavalla. Kuivuttuaan väri pysyy koko päivän iholla suttaantumatta. Väri on myös vedenkestävä.

Kynän ruskea puoli on täyden kympin tuote ja paras kokeilemani silmänrajauskynä. Vaaleaan puoleen en ole läheskään yhtä tyytyväinen.


Plussat:

+ Vedenkestävä.
+ Helppo levittää.
+ Luonnollinen lopputulos.
+ Täydelliset värisävyt.
+ Kestää koko päivän.


Miinukset:

- Sisärajauksen tekeminen on hankalaa tällä kynällä. Väri ei oikein tartu kostealle pinnalle.
- Tuote on mielestäni liian kallis.


Arvosana: 8/10


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti